Pressupostos Participatius

PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2021

FASE DE PRESENTACIÓ DE PROPOSTES: DEL 15 DE JUNY AL 16 D'AGOST

Aquest és el cinquè any consecutiu que l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni realitza el projecte de pressupostos participatius.

Aquest projecte consisteix en promoure la participació ciutadana perquè tothom qui vulgui pugui participar fent propostes i votant-les per decidir en quines inversions destinar els recursos disponibles per aquest.

S’ha decidit enguany que es destinen un total de 100.000,00€ al projecte de pressupostos participatius. És un increment respecte els anys anteriors que van ser de 75.000,00€.

Des de la Regidoria de Participació ciutadana es vol potenciar i consolidar aquest projecte perquè permet a la ciutadania participar activament de les decisions públiques i col·laborar en el procés de la presa de decisions des de l’Ajuntament.

En aquest sentit, la ciutadania podrà fer propostes a l’Ajuntament segons les seves prioritats del 15 de juny al 16 d'agost de 2020. La presentació de propostes es pot fer en línia al web participa.calonge.cat, o bé en paper dipositant una butlleta en una de les bústies de Participació Ciutadana. 

Recollides les propostes, aquestes seran valorades pels serveis tècnics de les diferents àrees i unitats de l’Ajuntament per determinar la seva viabilitat tècnica i econòmica.

Finalment, per tal d’escollir el projecte guanyador dels Pressupostos Participatius 2021, es realitzarà un procés de votació popular del 23 de novembre al 31 de desembre de 2020.

 

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies