Fase de recollida de propostes

  • Fase de recollida de propostes de la ciutadania (del 15 de juny al 16 d'agost): Fes una proposta per tal que pugui ser votada en el marc dels Pressupostos Participatius 2021.
  • Inici : 15-06-2020
  • Fi : 16-08-2020
Exposa fins a un màxim de 1000 paraules la teva proposta. Quedaran excloses les propostes que no compleixin determinats requisits: - Han de ser d'interès general. - Han de ser de competència municipal. - Han de ser inversions puntuals i que siguin sostenibles. - Han de ser inversions noves no previstes al pressupost. - El cost de les propostes no pot superar el màxim de 100.000 euros. - Han de ser viables tècnicament. - No poden ser contràries a les polítiques i projecte que porta a terme aquest ajuntament.
(Explica la teva proposta amb un màxim de 1000 caràcters)
(És obligatori.)

D’acord amb el que estableix l’article 13 del Reglament General de Protecció de Dades, l’informem que les seves dades seran incorporades a un tractament responsabilitats de l’ajuntament de Calonge i Sant Antoni per a gestionar el procés de participació en que s'inscriu, Les seves no seran cedides a tercers i seran conservades per obligació legal com a part de la gestió d’expedient i arxiu de l’Ajuntament. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat.

Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i la resta dels seus drets mitjançant la remissió d’un escrit dirigit al Responsable del Tractament a la següent adreça: Secretaria, Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, Plaça de la Concòrdia 7, 17251 Girona.

Política de tractament de dades.

Comparteix amb els amics per què hi diguin la seva!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies